Over de e-tool

Deze e-tool is ontwikkeld door EY (voorheen Ernst & Young). EY is door het ministerie van Economische Zaken aangesteld als uitvoerder van de Transparantiebenchmark. Onderdeel hiervan is deze e-tool die is ontwikkeld voor de self-assessments en het daarmee samenhangende beoordelingsproces.

Browsers

Deze e-tool is getest en werkend bevonden op Internet Explorer 7 t/m 11, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari (Mac) en Opera. De tool is voorbereid op gebruik op zowel desktop, tablet als smartphones. Voor een optimale ervaring kunt u het best gebruik maken van de meest up-to-date zijnde versie van uw browser zoals deze beschikbaar is voor uw omgeving.

Internet ExplorerFirefoxChromeSafariOpera
Ready for Mobile

Technische informatie

Deze e-tool is ontwikkeld op Microsoft .NET 4.5 technologie en maakt gebruik van HTML 5, CSS3, JQuery, JQuery Autosize, JQuery Linq, Bootstrap, Knockout, Modernizr, Respond en Less. Gebruikte afbeeldingen en fonts zijn licentie vrij beschikbaar gesteld door Pexels.com, Bootstrap of aangeschaft door EY. EY heeft haar best gedaan rechtenvrije afbeeldingen en code bibliotheken te gebruiken of deze aan te schaffen. Mocht u in de veronderstelling zijn dat dit niet het geval is neem met ons contact op.

 

Terug naar homepage