Op deze pagina vind u alle bestanden. Dit zijn bestanden die u kunnen helpen bij het invullen van de self-assessment. De bestanden worden aangeboden in Microsoft Word of Adobe PDF formaat. Om Word bestanden te kunnen bekijken dient u in het bezit te zijn van Microsoft Office of Word Viewer (gratis). Om PDF bestanden te kunnen bekijken dient u in het bezit te zijn van een PDF reader zoals Acrobat Reader of Foxit Reader.
BestandsnaamBeschrijving 
Deelnameprotocol Transparantiebenchmark 2023 Dit deelnameprotocol licht de samenstelling toe van de onderzoeksgroep van de Transparantiebenchmark 2023 en de normen die gehanteerd worden om te bepalen welke externe verantwoordingsinformatie wordt meegewogen in de benchmark.
Criteria Transparantiebenchmark 2023 De criteria zijn opgebouwd op basis van een inhoudsgericht- en normengericht kader en gebaseerd op recente trends en ontwikkelingen in geïntegreerde- en MVO verslaggeving.
Criteria Groepsverslagenregeling 2023 De criteria zijn opgesteld op basis van de EU directive niet-financiële informatie.
Juryrapport 2021 Het juryrapport bevat alle resultaten van de Transparantiebenchmark 2021
Juryrapport 2019 Het juryrapport bevat alle resultaten van de Transparantiebenchmark 2019
Criteria Groepsverslagenregeling 2021 De criteria zijn opgesteld op basis van de EU directive niet-financiële informatie.
Criteria Transparantiebenchmark 2021 De criteria zijn opgebouwd op basis van een inhoudsgericht- en normengericht kader en gebaseerd op recente trends en ontwikkelingen in geïntegreerde- en MVO verslaggeving.
Deelnameprotocol Transparantiebenchmark 2021 Dit deelnameprotocol licht de samenstelling toe van de onderzoeksgroep van de Transparantiebenchmark 2021 en de normen die gehanteerd worden om te bepalen welke externe verantwoordingsinformatie wordt meegewogen in de benchmark. Het deelnameprotocol is als volgt opgebouwd: 1. Normen bij het samenstellen van de onderzoeksgroep 2. Criteria voor in aanmerking komende verantwoordingsinformatie 3. Criteria voor overige informatie die in aanmerking wordt genomen in de benchmark.
Terug naar homepage